2011. június 29., szerda

Tibeti ezüst ásvány k. gyűrű - tigrisszem 17 mm - Jelenlegi ára: 600 Ft

Tibeti ezüst ásvány köves gyűrű - tigrisszem
Gyönyörű, nagyon mutatós darab, akár hétköznapra, akár alkalomra.
Az ásvány nem ragasztott!
Az ásvány mérete: magassága: 2, 1cm / szélessége: 2, 1 cm
Mérete: 17 mm belső átmérő
súly: 13, 2 g
Tibetben mindig fontos szerepet játszott az ékszer mind az öltözködés kiegészítőjeként, mind pedig a spirituális és hétköznapi életben. A buddhizmus hatásai észrevehetőek az ékszerkészítésben is, a beavatottak által készített ékszerek a természetfelettivel való kapcsolattartást éppúgy szolgálják, mint a sötét erők ellen való védelmet, sok helyen amulettként használják.
A tibeti ezüst ékszerek rusztikusak, majdhogynem befejezetlennek tűnnek. A manapság divatos tibeti ezüst kifejezés egy ezüstötvözetet takar, melynek max. 40%-a ezüst, felülete miatt az általunk ismert ú. n. sterling ezüstnél valamivel sötétebb.
Szerte a világon a legnépszerűbb divatelemek egyike.
Ugyanúgy tisztítást, ápolást igényel, mint a sterling ezüst.
De a hagyományos ezüsttel ellentétben - csekélyebb ezüst tartalma  miatt - ezüsttisztító folyadékban nem tisztítható, inkább az erre alkalmas speciális rongy használata ajánlott.
Az európai unió országaira vonatkozóan 2004. 01. 01-én életbe lépett új, a magán adás-vételi jogokat szabályozó törvény értelmében: az összes aukcióra bocsátott termék és/ vagy áru adásvétele során az eladót nem terheli semmiféle garancia, felelősség, vagy visszavételi kötelezettség a vevőjével szemben. A vevő ezt vásárlásával elismeri és tudomásul veszi. Ennek a figyelmeztetésnek az aukció leírásában szerepelnie kell, egyébként a magánszemély 1 évig terjedő garanciát kell adjon az eladott termékre.



Jelenlegi ára: 600 Ft

Az aukció vége: 2011-07-06 14:41
. Tibeti ezüst ásvány k. gyűrű - tigrisszem 17 mm - Jelenlegi ára: 600 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése