2012. január 30., hétfő

Eper ízesítésű italpor 7 tasak + ajándék! Oriflame - Jelenlegi ára: 2 360 Ft

 
 
 
Oriflame
Kínzó fogyókúra helyett:
Eper ízesítésű italpor
-
 7 praktikus tasak
+
1 db
Alakreform újság
(2010. téli száma)
Az italpor csomag tartalma 7 tasak. 1 tasak 18 g.
Eredeti ára: 2999. - Ft
Étkezést helyettesítő készítmény.
ÚJ, bontatlan csomagolásban!
Csökkenti az édesség iránti vágyat is.
Ajándékba adok 1 db Rubint Réka: Alakreform újságot
2010. téli száma, 790. - Ft volt. Új
Keresd a termékeim között a 21 adagos Vanília, eper vagy csokoládé ízesítésű italporokat is.
Infók a termékről:
Miért egyedi ez a készítmény?
  1. Egymással tökéletes egyensúlyban lévő, tiszta és természetes tápanyag-összetevők  
Az Eper/vanília ízesítésű italporban található makroelemek (zsírok és fehérjék) borsóból, almából, tojásból, tejből, csipkebogyóból és cukorrépából származnak. Egy adag 7, 5 gramm fehérjét, 6 gramm szénhidrátot és 1, 5 gramm zsírt tartalmaz. A tojás magas Omega 3-tartalmának köszönhetően a készítményben kiegyensúlyozott arányban vannak a zsírsavak, alacsony glikémiás indexűek és magas rosttartalmúak a szénhidrátok, a fehérje pedig teljes értékű aminosav.
2. Három kiváló fehérjeforrás (borsó, tojás, tejsavó)
Az Eper/vanília ízesítésű italporban megfelelő mennyiségben található, borsóból, tojásból és tejsavóból származó fehérje ideális arányban tartalmazza az alapvető aminosavakat, ezáltal teljes értékű aminosavat képez. Egy adagban 7, 5 gramm fehérje van, ami egy átlagos nő napi fehérjebevitelének körülbelül 15%-a, míg a kalóriabevitel csupán 3%-át teszi ki. Összehasonlító mérések alapján a fehérjéről elmondható, hogy jóval inkább eredményez teltségérzést, mint a szénhidrátok és a zsírok. Az Eper/vanília ízesítésű italporból készült shake éhségcsökkentő hatása klinikailag igazolt.
3. Tojásból származó, magas Omega 3-tartalom, optimális zsírok
A piacon fellelhető, alacsony zsírtartalmú készítmények gyártói nem figyelnek arra, hogy milyen zsírt tartalmaznak az „ alacsony” vagy „ csökkentett” címkével ellátott termékeik. Az elmúlt évtizedben, de talán már régebben is egyértelműen igazolták a táplálkozással foglalkozó kutatások, hogy az egészség – különösképpen a szív- és érrendszer egészsége – nem csupán a zsír mennyiségétől, de annak minőségétől is nagyban függ. Ez az oka annak, hogy egy igen egyedi tojásfajta került az Eper/vanília ízesítésű italporba annak érdekében, hogy megnöveljék a termék Omega 3-zsírsavtartalmát. A készítményhez olyan csirkék tojásait használták, amelyeket lenmaggal tápláltak. Ennek az lett az eredménye, hogy az Omega 3 és az Omega 6 egészséges és kiegyensúlyozott (1: 5) arányban található a készítményben.
4. Alacsony GI az édesség utáni vágy csökkentésére, az energia és a koncentráció fenntartására
Egyszerű szénhidrátokban gazdag ételek, magas GI-ű táplálék. Az eredmény: A vércukorszint gyorsan megugrik, de hamar zuhanni is kezd, és fáradtnak érezzük magunkat.
Összetett szénhidrátokban gazdag ételek, alacsony GI-ű táplálék. Az eredmény: A vércukorszint stabil és folyamatosan egyensúlyban van. Hosszan tartó energiát biztosít.   
 
A szénhidrátban gazdag ételeket magas, közepes vagy alacsony glikémiás indexű csoportokba soroljuk. Az 55-ös index alatti ételeket szokás alacsony GI-űnek nevezni. Az Eper/vanília ízesítésű italpor indexe 28. A magas GI-ű ételek és italok az egészségre nézve károsak, mivel a bennük lévő cukor – bejutva a véráramba – erőteljes inzulintermelést indít be, így segítve annak a zsírokba és az izomsejtekbe történő beépülését. A magas inzulinszint tehát súlygyarapodást eredményez. Az egyszerű szénhidrátok közé azokat az ételeket soroljuk, amelyek „ fehér színűek” vagy „ édes ízűek”, például a fehér kenyér, a fehér rizs, a fehér cukor, valamint az összes sütemény és édességféle.
5. Szabadalmaztatott receptúra, amely kizárólag a Wellness-termékek kategóriájában található meg
A receptúrát eredetileg Stig Steen professzor dolgozta ki tüdő- vagy szívátültetésre váró, illetve műtét után lábadozó betegeinek. Egyedülálló tulajdonságainak és fiziológiai hatásának köszönhetően a használata az egészséges emberek számára is kifejezetten ajánlott. Annak érdekében, hogy mások ne másolhassák a terméket, az Oriflame levédette a receptúrát, és a készítményt kizárólag az Oriflame hozhatja forgalomba.
 6. Kizárólag természetes ízek
Az ital tiszta és természetes ízét kétféle, teljes egészében természetes aroma biztosítja: az eper és a vanília. Bár ez jócskán megdrágítja a gyártási költséget, mégis ez teszi kiváló minőségűvé és egyedülállóvá a készítményt a piacon.
 7. Klinikailag igazolt súlycsökkenés, ami biztonságos, természetes, hatékony és hosszú távra szól
A tapasztalataink többszörösen alátámasztják azt a tényt, hogy az étrendi előírások betartása, a testmozgás és a heti ellenőrzés együttesen nagyszerű eredményre vezetnek. A testsúlycsökkentési modellt mi „ Útmutatónak” neveztük el, amelyben három módszert határoztunk meg: Turbó diéta (gyors súlyleadás 2 hét alatt), Természetes testsúlyvesztés (lassabb, egyenletes súlycsökkenés a kívánt cél eléréséig) és Testsúlymegtartó életmód (a kívánt testsúly hosszú távú megtartása). A módszert eredetileg az igelösai klinikán kísérletezték ki és dokumentálták a két éven át tartó, a testsúlyvesztés témakörében folytatott kísérletek során. Még ma is akadnak résztvevők, akik már harmadik éve vesznek részt a kísérletben, és folyamatosan rögzítik az eredményeiket. A klinikai adatok azt mutatják, hogy az Eper/vanília ízesítésű italpor használatának köszönhetően valamennyi biológiai mutató javult, és minden esetben testsúlycsökkenés is bekövetkezett. Amíg a legtöbb cég csupán 6-8 hetes kutatást végezne, az Oriflame egy hosszú távú kísérlet lefolytatása mellett kötelezte el magát. A cél az volt, hogy kellően bebizonyosodjon az Eper/vanília ízesítésű italpor biztonságossága és hatékonysága a testsúly megtartásában, ami talán még fontosabb, mint maga a súlyvesztés.
 



Jelenlegi ára: 2 360 Ft

Az aukció vége: 2012-02-06 17:59
. Eper ízesítésű italpor 7 tasak + ajándék! Oriflame - Jelenlegi ára: 2 360 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése