2011. szeptember 20., kedd

Chicco kiságyra csavarható játék - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Köszöntelek az aukciómon!
Ezen az aukción eladó egy Chicco márkájú, kiságyra, babakocsira csavarható játék, szép állapotban. Az elején egy nagyon édes oroszlán fej van, melyet felhajtva alatta műanyag tükör található. Valamint van hozzá két tépőzárral rögzíthető játék, egy elefánt fej és egy lepke, és egy, a végére ráhúzható csillag. A játékok fogásra zörögnek.  
Mosógépben 30 fokon mosható.
Új ára 4. 950, -Ft volt.
Kérek mindenkit, hogy csak abban az esetben licitáljon, vásároljon, ha komolyan is gondolja a vásárlást. Vásárlás, megnyert aukció esetén kérem a vevőt, hogy 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot, és a vételárat 5 napon belül fizesse ki. Amennyiben valaki nem tud azonnal fizetni, kérem jelezze, mindenkivel (és mindennel) szemben megértő vagyok.
Alkudni lehet, de csak itt az aukció oldalán. Vannak termékeim, melyeknél eleve fent van ";;;;; ;;;;; ; Az én ajánlatom";;;;; ;;;;; ;  lehetőség, így ezeknél kérem itt megadni az ajánlatokat.
Fizetni lehet átutalással (UniCredit Bankos számlára), vagy személyesen befizetve bankfiókban. Személyes átvétel a lakcímemen lehetséges, nagyobb tárgyak vagy nagyobb értékű dolgok esetén Budapesten megoldható. Rózsaszín csekket sajnos nem tudok elfogadni, nem tudom megoldani a pénz átvételét.
Köszönöm, hogy elolvastad e pár sort! Köszönöm a megértést!



Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-26 13:18
. Chicco kiságyra csavarható játék - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése